Over ons

Welkom bij Puur Marrakech. Ben je nieuwsgierig naar wie we zijn en waar we voor staan? Hier is wat meer informatie om ons beter te leren kennen.

Ons verhaal begint in september 2019, toen ik, Eveline, met mijn ouders en zusjes voor 10 dagen naar Marrakech ging. Tijdens deze reis ben ik niet alleen verliefd geworden op Marokko, maar heb ik ook mijn man ontmoet. Sindsdien ben ik regelmatig heen en weer gereisd.

Na verloop van tijd ben ik steeds meer van de Marokkaanse cultuur en het vakmanschap gaan houden. Familie en vrienden vroegen vaak of ik producten voor hen kon meenemen.

Dit heeft geleid tot het idee om hier meer mee te doen en een webshop te starten, zodat we veel meer mensen kunnen verblijden met prachtige en kleurrijke producten. Wij selecteren alles zorgvuldig en staan volledig achter onze producten.

Mijn man onderhoudt de contacten in Marokko omdat hij de taal spreekt, terwijl ik zorg voor de fotografie, social media en de website. Veel plezier met winkelen en hopelijk geniet je net zo van Marokko als wij.

 

 

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service.